SALAH TARIKH

MALAYSIA. Shah Alam, Selangor.

Harini pagi-pagi dah kejut semua semangat nak pergi convo anak. Sampai kedai mamak baru sedar rupanya esok bukan harini. Nak jadi cerita cantik pulak lokasi dan moment kat sini. So tak jadi pergi convo kita shoot pre convo.

Nak shoot pre Convo tidak semestinya di taman tasik atau lokasi seperti filem hindustan, kadang-kadang apa yang ada kat depan mata kita pun boleh jadi menarik.

Tips dia adalah harus punya ilmu di dalam bidang tersebut. Nak dapatkan ilmu perlulah cari guru yang benar ahlinya. Ada juga yang menempuh ilmu dengan jalan rasa, Tetapi ilmu berguru itu adalah jalan short cut.

Yang dikatakan rezeki bukanlah material sahaja, Rezeki dari Nya tidak pernah salah alamat. Beriman kita pada qada’ dan qadar Nya, Setiap takdir pasti ada Hikmah Nya.

Hari ini kita tersalah tarikh. Tapi rezeki tidak pernah, Salah Alamat.

monologz.com
[Berdialog Dengan Hati]

Sesiapa nak book tarikh untuk sesi photo atau videoshoot, boleh hantar wassap ke link ni.

wassap.my/60127243444/Sudikah-Awak-Jadi-JuruKamera-Saya?

8.35 am
Sat, 10 Nov 2018
Shoot Pre Convo
Kat tepi Kedai Mamak Madina

My online portfolio,
blindgraphique.com

#30minitPhotoshoot
#ShootMainMainAje
#GambarOriginalTakEdit
#OriginalPictDariCamera
#LastPictAisyaDarjahTigaShooth
#TakBolehMoveOnLagi
#LastIMKK2018
#CabaranSenyum
#44Hari

SonyA7rII #Sony50mm1.8

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s